http://www.lashakers.se/public/generate/collage_object.php?id=9063078&h=9fd037eb10bacc335967a4c9e6cc7e04
collage_object

Såg La Shakers uppträda på kulturfestivalen i Laholm. Ett uppträdande som förutom att vara proffsigt, smittade av sig mycket GLÄDJE!
 

Ulla-Britt

"Vi såg mest nöjda miner och hade dessutom turen att får avsluta kvällen med magdansgruppen La Shakers och Magma Eldkonster. Det var en hisnande föreställning som dessutom berättade historier. De tre danserskorna kom in i flygvärdinneuniformer med rullväskor men klädde sedan om till traditionell, tygfattig, magdansklädsel.
De rörde sig magiskt och suggestivt  till Martin Ådahls dramatiska och rytmiska eldkonster, som blev den del av historien. Musiken var också suverän, vi fick bland annat höra "Let the sunshine in". En trevlig paroll men just i denna stund var jag hur nöjd som helst med halländskt höstmörker."


Per Kågström, Hallandsposten 2016

Efter sitt magdansuppträdande på International Crayfish Conference 2011, under banketten på  restaurang Lilla Helfwetet, fick Catharina O JCI Halmstads utmärkelse Årets stämningshöjare på fest, med motiveringen: 

"När Helfwetet fyllts av smoking och klänning,
desserten skall njutas så snart.
Men inte förrn's vi har spenderat en penning,
avecen bärs in med god fart.
Och mitt i allt detta, där sitter vi mätta och bjällror hörs opp från men vart.
Då snart vi får skåda, sprungen ur trollerilåda en dansande kvinna så klart.
Båd dansen och klädseln,
högst färgsprakande är den
...ja klädseln, det var väl mest bart?
Orientens rytmer, taktfasta höfter snärtar träffsäkert som bullseye i dart.
Då du satte punkt för middagens lunk och gav festen en riktig kick-start!"

Peter Olsson, ordförande JCI Halmstad 2011

"La Shakers har stått för en lika uppskattad som exotisk middagsunderhållning under JCI Halmstads årliga International Crayfish Conference 2011 och 2012, och gladde då våra gäster från närmare tio olika länder. Vi har även tagit hjälp av La Shakers som instruktörer; med ett proffsigt och pedagogiskt upplägg lärde de även de mest stela bland oss ett eget magdansuppträdande."
 

Peter Ljungman, JCI Senator #64839

"Ett oväntat och spännande inslag på en 30 års-fest. Mycket duktiga tjejer som glittrade ikapp till sköna rytmer. Helt klart en stämningshöjare som uppskattades av alla!"

Karolina

"Härligt att se orientalisk dans med facklor med både män och kvinnor som utövare."
 

Ur Hallandsposten online om Kulturnatten 2012