http://www.lashakers.se/public/generate/collage_object.php?id=9063078&h=9fd037eb10bacc335967a4c9e6cc7e04
collage_object

Förgyll kvällen med en trollbindande och hisnande eldshow. Magma eldkonster erbjuder en energifylld och fängslande eldshow till ditt bröllop, din fest eller ditt evenemang. 

Dags att förnya sig? Salongen Guldsaxen är en frisörsalong i Halmstad med riktigt grymma frisörer - däribland La Shakers egna Sandra Bergqvist! De har även elever under terminerna, så då kan man boka elevbehandling till ett mycket bra pris. 

Catharina Sanjays och hennes make Daniels förlag, som är ett litet sådant med stor aptit på livet! Kvalitet presenteras på ett lättillgängligt sätt i Tekannans  böcker, och på dess hemsida du kan även ta del av noveller, en blogg om hälsa och läsning samt häftiga fotoprojekt kopplade till poesi. 

Saknar ni en konferencier till er festival eller kick-off? Daniel Sanjay, konsult inom värdskap, engageras som allt från konferencier och föreläsare till sångare, konstguide, moderator och arrangör av kulturresor. Han lånar även ut sin röst till ljudböcker och inspelningar.

Anna Lovdal är sångerska, framför allt inom jazzgenren, kompositör och skådespelerska. Hon designar även läckra och chockartat prisvärda smycken i metall och andra material. Allt detta samt en inbjudande och personlig blogg hittar man på hennes hemsida.

Dokumentärfotograf som också arbetar med reklamfoton för tidningar och hemsidor och privata sammanhang såsom bröllop. Jeey Tridi gör även musikvideoproduktioner och reklamvideos.