http://www.lashakers.se/public/generate/collage_object.php?id=9063078&h=9fd037eb10bacc335967a4c9e6cc7e04
collage_object

Här visas bilder från La Shakers framträdanden och vissa workshops, samt speciellt tagna bildserier.

Under Halmstads färgsprakande Kulturnatt+ 2016 bjöd La Shakers och Magma Eldkonster på en beljublad show med namnet "Fire, dance with me"! Med inspiration från filmens värld (bonuspoäng om du tar kopplingen i titeln!) avslutade de programpunkten "Ett möte med världen".

Fotograf: Martin Pettersson

loading...

En magisk kväll på Halmstads Teater tog fotograf Patrik Ljungman dessa hänförande bilder av La Shakers till ett reportage i tidningen 7 dagar. Alla bilder kom såklart inte med i tidningen, men man kan ta del av ett flertal här. Med Halmstads Teaters underbara lokaler som kuliss och med Patriks proffsiga och kreativa blick blev detta resultatet!
Läs hela reportaget här.

loading...
loading...

Fotograf Henrik Svensson förevigade 2014 La Shakers och deras samarbetspartners Magma eldkonster i en suggestiv och vacker bildserie.

loading...

Fotograf Henrik Svensson har 2013 förevigat La Shakers i tre olika bildserier, här i kaxigt industriell miljö.

loading...

Fotograf Henrik Svensson har 2013 förevigat La Shakers i tre olika bildserier, här vid stenhuggeriet i Halmstad.

loading...

Den internationella kvinnordagen firade La Shakers genom att dansa loss på ett oväntat gig - en indisk afton i Lidhult! Vi hade blivit engagerade att med indiskklingande rytmer och höfter krydda denna fest som gick i välgörenhetens tecken. Årligen anordnar de fyra driftiga kvinnorna Jessica Johansson, Susanne Petersson, Hedda Fager och Johanna Roseén en välgörenhetsfest, där intäkterna går till barnhem i Indien.

loading...

Med ett intensivt och bejublat dansnummer spred La Shakers orientalisk stämning under det gemytliga Körgillets sista dag. Det var publik i blandade åldrar; från barn med glada och tindrande ögon till entusiastiska och häftiga äldre damer. Uppträdandet var ett av det längre och publiken uttryckte efteråt hur imponerade de var, inte minst av La Shakers kondition!

loading...

Under International Crayfish Conference 2013 höll La Shakers en workshop. Under en och en halv timmas tid skakade jci:are från olika delar av världen höfterna som om de aldrig gjort annat. Hela magdanstrion var enormt imponerade över hur snabbt "eleverna" fick grepp om tekniken!

loading...

2012 gick La Shakers inte bara in med ett extravagant uppträdande på Hotell Tylösand vid solnedgången - nu hade vi dessutom haft en workshop innan med JCI Halmstad. Medlemmarna i JCI Halmstad visade sig vara ett gäng synnerligen begåvade och entusiastiska magdansöser och de utgjorde ett väldigt populärt och överraskande inslag på banketten!

loading...

2011 tog fotograf Henrik Svensson en serie magdansbilder av Catharina O.

loading...

När La Shakers höjde pulsen på den populära kulturfestivalen i Laholm blev tältet så fullsatt att folk stod på borden för att kunna se ordentligt och trängdes utanför!