MAGDANSSHOW, WORKSHOP 

eller både och?

Under tio års tid har vi medverkat på festivaler, företagsfester och arrangerat workshops. 

Vi erbjuder en fartfylld och färgstark show och skräddarsyr gärna vår medverkan. Pausa konferensen och jobbhjärnan med en hälsosamt rörlig workshop eller njut av färg, flärd och medryckande musik på festen!

Vi blandar traditionell magdans med moderna västerländska influenser. 

"Ett oväntat och spännande inslag på en 30-årsfest. Mycket duktiga tjejer som glittrade ikapp till sköna rytmer. Helt klart en stämningshöjare som uppskattades av alla!" - Karolina Stamberg


  • Utmana höfterna i en 

WORKSHOP

Utmana höfterna och komfortzonen och anlita oss för en medryckande och annorlunda workshop på möhippan, kickoffen med företaget eller varför inte på födelsedagsfesten?  

Prova-på 60 min:

Påbörjad tid gäller.

400 kr/pers

Prova-på 90 min

Påbörjad tid gäller.

500 kr/pers

Vid möhippor dansar bruden gratis

Vi tillhandahåller höftsjalar till deltagarna samt en hel magdansutstyrsel till bruden!

OBS Vid workshop gäller minst 5 betalande deltagare. Blir det sjukdom/frånvaro täcker övriga deltagare upp för de frånvarande. 

"Som deltagare i en av deras workshops släpper man gladeligen loss med hjälp av dessa pedagogiska dansöser. Stela höfter kan även de få myntkjolen att "skallra" i en shimmy." 

 Charlotte Olander

Ett färgstarkt och fartfyllt

UPPTRÄDANDE

Boka in oss för en färgstark och fartfylld show på festivalen, stadsfesten, bröllopet, födelsedags- eller företagsfesten! Har födelsedagsbarnet en favoritlåt? Låt magdansöser dansa in till den!

Uppträdande

Ex. moms (25%)

6000 kr


Vid resa tillkommer milersättning.

Vid övriga önskemål kontakta oss.


"La Shakers har stått för en lika uppskattad som exotisk middagsunderhållning under JCI Halmstads årliga International Crayfish Conference 2011 och 2012, och gladde då våra gäster från närmare tio olika länder. " 

Peter Ljungman, JCI Senator #64839